Bankerfaringer.no

Hva er andres Bank Norwegian erfaringer? Her er en oversikt

Annonse fra Zen Finans

Få et gratis tilbud på lån fra flere banker i dag

Sjekk dine muligheter gratis hos flere banker samtidig for å sikre deg det beste lånet.

  • Zen Finans samarbeider med mange norske spesialbanker, og kan raskt finne ut hvor du får det beste tilbudet
  • Send inn skjemaet nedenfor så sjekker Zen Finans mulighetene dine innen kort tid, enten du vurderer et lån fra banken eller allerede har det fra før
  • Tjenesten er helt uforpliktende, konfidensiell og gratis
Skjema Zen Finans (spesiallån LP)
Eier du egen bolig eller har du kausjonist?

Ønsker du heller å fylle ut skjemaet direkte hos Zen Finans? Klikk her for å gå direkte til Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Jeg har vurdert en rekke ulike banker, og denne gangen ønsker jeg å dele mine Bank Norwegian erfaringer med deg. Jeg har blant annet sett nærmere på lånevilkår og kundeservice. Finn ut om dette er en bank som passer for deg.

bank norwegian erfaringer
Bank Norwegian sin logo.

Vurderer du å bruke Bank Norwegian?

Basert på egne Bank Norwegian erfaringer, mener jeg at denne banken kan være et godt valg for folk flest. Før du bestemmer deg, kan det imidlertid være lurt å innhente lånetilbud fra flere banker slik at du enklere kan velge det beste lånet.

Du kan be om lånetilbud fra flere banker ved å bruke skjemaet øverst på denne siden.

Hvordan er historien til Bank Norwegian?

Bank Norwegian kom på markedet i 2007, og er i dag en heldigital bank som tilbyr spare- og låneprodukter til privatpersoner. Banken ble først etablert som en støtteplattform til fordelsprogrammet til flyselskapet Norwegian.

I september 2007 fikk selskapet imidlertid konsesjon, og kunne dermed offisielt kalle seg for en bank. De senere årene har Bank Norwegian utvidet til både det svenske, danske og finske markedet, og i dag er banken en del av Nordax Group.

Hva slags låneprodukter har Bank Norwegian?

Bank Norwegian har en rekke låneprodukter, og disse inkluderer både refinansieringslån, forbrukslån, billån og kredittkortlån. Jeg erfarer at det først og fremst er lån uten sikkerhet denne banken tilbyr.

Billånet til banken er for eksempel uten pant i eiendom, og passer derfor utmerket til deg som skal kjøpe bruktbil.

Hvem kan få lån hos Bank Norwegian?

Basert på mine Bank Norwegian erfaringer, må du være minst 20 år gammel for å kunne søke om lån hos denne banken. Du må dessuten ha en registrert lignet inntekt, og du kan heller ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Bank Norwegian har også krav om at du må være norsk statsborger for å kunne få innvilget et lån. I tillegg må du få en tilfredsstillende kredittscore under bankens kredittsjekk. 

Banken vil også hente opplysninger om hvor mye usikret gjeld du har i Gjeldsregisteret. Om du har for mye gjeld i forhold til inntekt, kan dette gi deg avslag på lånesøknaden.

Hva er øvre lånegrense?

Det meste du kan få i usikret lån hos Bank Norwegian er 600 000 kroner. Lånestørrelsen varierer generelt sett fra 5 000 til 600 000 kroner. For kredittkort gjelder en øvre kredittramme på 100 000 kroner.

Jeg erfarer at bankens øvre lånestørrelse for forbrukslån er nokså gjennomsnittlig. De fleste banker som tilbyr lån uten sikkerhet, har en øvre lånegrense på rundt 500–600 000 kroner. Også kredittkortgrensen på 100 000 kroner er relativt gjennomsnittlig.

Hva er mine Bank Norwegian erfaringer med tanke på lånevilkår?

Bank Norwegian kan tilby en nominell rente som starter på 6,99 % på sine lån uten sikkerhet. Effektiv rente er på 13,12 %, mens nedbetalingstiden er på maksimalt fem år. Husk at rentesatsene kan endres. Dette er renten som gjelder i skrivende stund.

Dersom det er snakk om et refinansieringslån, kan du imidlertid få en nedbetalingstid på opptil 15 år. Ellers er lånevilkårene etter det jeg erfarer veldig gunstige, og det tas ingen etableringsgebyrer. Det er imidlertid et termingebyr på 30 kroner.

Når det kommer til kredittkort gjelder en effektiv rente på 23,1 %, og det tas ingen årsavgifter. Husk imidlertid på at du kan få 45 dager rentefri tilbakebetaling, noe som betyr at du kan spille å betale renter om du betaler tilbake pengene relativt raskt.

Har banken gode spareprodukter?

Banken også kan tilby gunstige spareprodukter. Basert på mine Bank Norwegian erfaringer, er innskuddsrenten konkurransedyktig. Renten er noe høyere for beløp fra 1–250 000 kroner. For beløp over 250 000 kroner gjelder en lavere rente. 

Banken forsikrer kunden om at man til enhver tid vil ha blant markedets beste sparerenter, og at det ikke er noen kostnader involvert. Det er heller ingen uttaksbegrensinger, noe som er positivt. 

Hva slags erfaring har jeg med Bank Norwegian sin kundeservice?

Mine Bank Norwegian erfaringer er også gode når det kommer til kundestøtte. Her kan du få hjelp både på telefon og e-post. På bankens nettside kan du se forventet svartid på telefon, basert på hva klokken er – noe jeg synes er veldig praktisk.

Banken har også en chatbot, der du kan stille spørsmål og få svar av en digital veileder. Jeg skulle gjerne sett at chatten ble besvart av virkelige mennesker, men chatboten fungerer likevel overraskende bra.

Hva sier andre kunder i Bank Norwegian anmeldelser?

Ved å se på Bank Norwegian anmeldelser fra kundene selv, kan du få et overblikk over hva slags erfaringer folk flest har med denne banken. Tilbakemeldingene ser ut til å være ganske varierte.

I likhet med banker flest, finnes det noen misfornøyde kunder – også hos Bank Norwegian. De fleste er nokså fornøyde med rådgivningen banken tilbyr.