Bankerfaringer.no

Mine egne erfaringer med Balansebank

Annonse fra Zen Finans

Få et gratis tilbud på lån fra flere banker i dag

Sjekk dine muligheter gratis hos flere banker samtidig for å sikre deg det beste lånet.

  • Zen Finans samarbeider med mange norske spesialbanker, og kan raskt finne ut hvor du får det beste tilbudet
  • Send inn skjemaet nedenfor så sjekker Zen Finans mulighetene dine innen kort tid, enten du vurderer et lån fra banken eller allerede har det fra før
  • Tjenesten er helt uforpliktende, konfidensiell og gratis
Skjema Zen Finans (spesiallån LP)
Eier du egen bolig eller har du kausjonist?

Ønsker du heller å fylle ut skjemaet direkte hos Zen Finans? Klikk her for å gå direkte til Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Det kan være utfordrende å finne ut hvilken bank man bør velge. Derfor har jeg sett nærmere på diverse banker, og delt mine erfaringer med deg. Her kan du lese mer om mine Balansebank erfaringer.

Bør du bli kunde hos Balansebank?

Balansebank er en bank som kan tilby gode produkter og vilkår på mange områder, og derfor kan banken anbefales for de fleste privatkunder. Husk likevel på at det kan være smart å hente inn tilbud fra flere banker, slik at du kan sammenligne og finne det beste lånet.

Når man henter inn lånetilbud fra flere banker, er det ofte mulig å oppnå en mer gunstig rente siden bankene konkurrerer om å få deg som kunde. Fyll ut skjemaet du finner på denne nettsiden, og finn ut hvilken bank som lønner seg.

Balansebank erfaringer
Balansebank logo.

Hva er bakgrunnen til Balansebank?

Balansebank er en del av Sandnes Sparebank, og har spesialisert seg på å hjelpe kunder med problematisk økonomi å gjenopprette en god økonomisk balanse. Sandnes Sparebank har lang erfaring innen banktjenester, og ble opprettet allerede i 1875.

Gjengen som jobber i Balansebank har sin base i Sandnes, men kan hjelpe kunder over hele landet.

Hva slags låneprodukter har Balansebank?

Mine Balansebank erfaringer er at denne banken kun tilbyr hjelp med refinansiering. Her kan bankkunder med vanskeligstilt økonomi få hjelp med omstartslån.

Omstartslån kan beskrives som et refinansieringslån med sikkerhet i bolig, og tilbys til personer med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Hva er mine Balansebank erfaringer med tanke på lånebetingelser?

Jeg erfarer at Balansebank kan tilby nokså gode lånebetingelser på sine omstartslån. Siden det her er snakk om refinansieringslån med sikkerhet, vil rentene generelt sett være ganske lave sammenlignet med lån uten sikkerhet.

I skrivende stund starter nominell rente på 5,45 %, noe som er nokså likt den renten du finner hos andre banker med tilsvarende lån. Det tas også et etableringsgebyr som tilsvarer 2,5 % av lånebeløpet.

Hvor mye kan jeg låne hos Balansebank?

Mine Balansebank erfaringer er at banken ikke oppgir spesifikke lånegrenser. Her vurderes hver lånesøknad individuelt, og resultatet av den økonomiske vurderingen avgjør hvor mye du kan låne.

Først og fremst vil størrelsen på refinansieringslånet avgjøres av hvor mye verdi du har i boligen du stiller med sikkerhet i.

Hvem kan få lån hos Balansebank?

For å kunne få lån hos Balansebank må du oppfylle visse betingelser. Mine Balansebank erfaringer er at betalingsanmerkninger ikke er avgjørende for hvorvidt du får lån eller ikke.

Banken vektlegger istedenfor muligheten din for å stille med sikkerhet i andres eller egen bolig, samt betjeningsevne. Om du ikke kan stille med sikkerhet i bolig selv, kan du potensielt få lån hos banken om noen kan stille som kausjonist på dine vegne. 

Er søknadsprosessen brukervennlig?

Ja, Balansebank gjør det mulig for deg å søke om lån ved å trykke på knappen «Søk om refinansiering» på nettsiden sin. Herfra trenger man bare å fylle ut et søknadsskjema, og banken vil deretter behandle lånesøknaden.

Husk at det kan lønne seg å søke om omstartslån gjennom oss. Da kan du søke om lån hos flere banker, helt gratis og uforpliktende. Da kan du sammenligne vilkårene og velge det beste lånet.

Har Balansebank gode spareprodukter?

Mine Balansebank erfaringer er at denne banken kun tilbyr hjelp med omstartslån og refinansiering.

Om du er på utkikk etter mer tradisjonelle lån, som forbrukslån, boliglån eller lignende, er dette låneprodukter du finner i hovedbanken Sandnes Sparebank.

Hvordan er mine Balansebank erfaringer når det gjelder support?

Jeg har veldig gode erfaringer når det kommer til kundeservice hos Balansebank. Her kan du kontakte support alle hverdager mellom klokken 08:00 og 20:00. Jeg synes det er veldig flott at banken tilbyr kundestøtte også på kveldstid.

Det er mulig å kontakte banken via e-postadressen post@balansebank.no, men du finner også kontaktopplysninger (telefonnummer og e-post) til alle bankens finansrådgivere.

Har Balansebank en brukervennlig nettside?

Basert på egne erfaringer har Balansebank en nettside som er forholdsvis enkel å navigere på. Du finner en hovedmeny øverst til høyre på nettsiden, og derfra kan du blant annet velge å søke om refinansiering.

Du finner også mye nyttig informasjon på bankens nettside. Om du sjekker ut «Kan vi hjelpe deg?», kan du lese mer om hvem banken innvilger lån.

Hvordan er andres Balansebank erfaringer?

Balansebank eller Sandnes Sparebank har generelt sett over middels fornøyde bankkunder. De fleste synes at banken leverer tilfredsstillende både når det gjelder kundestøtte og økonomisk rådgivning.

Det er også mange kunder av Sandnes Sparebank som er fornøyde med bankens lånevilkår og betingelser.