Bankerfaringer.no

Hva er mine Brabank erfaringer?

Annonse fra Zen Finans

Få et gratis tilbud på lån fra flere banker i dag

Sjekk dine muligheter gratis hos flere banker samtidig for å sikre deg det beste lånet.

  • Zen Finans samarbeider med mange norske spesialbanker, og kan raskt finne ut hvor du får det beste tilbudet
  • Send inn skjemaet nedenfor så sjekker Zen Finans mulighetene dine innen kort tid, enten du vurderer et lån fra banken eller allerede har det fra før
  • Tjenesten er helt uforpliktende, konfidensiell og gratis
Skjema Zen Finans (spesiallån LP)
Eier du egen bolig eller har du kausjonist?

Ønsker du heller å fylle ut skjemaet direkte hos Zen Finans? Klikk her for å gå direkte til Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Jeg har sett nærmere på mange forskjellige banker, og har tidligere delt erfaringen jeg har med disse. Denne gangen er det Brabank jeg undersøker nærmere. Les mer om mine Brabank erfaringer, og finn ut om dette er en bank du bør bli kunde hos.

Bør du velge Brabank om du trenger lån?

Basert på mine Brabank erfaringer, er dette en bank som kan tilby et bredt spekter av finanstjenester. Her kan du ikke bare søke om forbrukslån eller lån til refinansiering, men også få tilgang på gunstige spareprodukter.

Den heldigitale banken Brabank kan være et gunstig valg, og kan absolutt være verdt å se nærmere på. Husk samtidig på at det kan lønne seg å søke om lån hos mer enn én bank. 

Fyll gjerne ut skjemaet du finner øverst på denne siden, og søk om lån hos flere banker. Da kan du enkelt se om det finnes en bank som kan gi deg et bedre lånetilbud enn Brabank, og la bankene konkurrere om deg. Dette sikrer en lavest mulig rente.

brabank erfaringer
Brabank sin logo.

Hva slags bakgrunn har Brabank?

Brabank er en relativt ny bank som ble til da Easybank ASA og BRAbank ASA slo seg sammen høsten 2020. Gjengen bak har med andre ord lang erfaring, selv om merkevaren Brabank er relativt ung.

Banken har i dag lokaler i hovedstaden, men det finnes også en avdeling i Bergen. Bankens fokusområde er å kunne tilby usikrede lån til privatkunder, så vel som gunstige innskuddsprodukter. Brabank bistår også selskaper med fakturakjøp.

Hva er mine Brabank erfaringer med tanke på lånevilkår?

Når det gjelder lånevilkår, har Brabank gode vilkår sammenlignet med mange andre banker. Her kan du få en effektiv rente som starter på 8,99 %, i kategorien lån uten sikkerhet. På det meste kan imidlertid renten være ganske høy, med 34,85 %.

Mine erfaringer når det kommer til deres forbrukslån, er ellers ganske gode. Du må imidlertid belage deg på å betale både termingebyrer og etableringsgebyr, som er på henholdsvis 35 og 995 kroner.

Husk at eksakte lånevilkår vil være individuelle, og fastsettes etter at banken har kredittvurdert deg. Dersom vi tar utgangspunkt i at du får en effektiv rente på 10,58 % og lånet er på 95 000 kroner, vil dette koste deg 23 288 kroner med nedbetaling over 5 år.

Hvor mye kan man låne hos Brabank?

Det meste du kan låne hos Brabank er 500 000 kroner, dersom du søker om et lån uten sikkerhet. Den maksimale lånegrensen er også på 500 000 kroner dersom det er snakk om et refinansieringslån.

Dette er en nokså raus grense dersom vi sammenligner med enkelte andre banker. Husk likevel på at det ikke er sikkert at du kan få innvilget bankens høyeste lånegrense. Igjen er dette noe som vil avgjøres under bankens kredittsjekk.

Hvordan er mine erfaringer med Brabank sine spareprodukter?

Mine erfaringer med Brabank er også gode når det kommer til sparing. Her kan man få en høyrentekonto med en effektiv rente på 0,45 % i skrivende stund. Renten kan imidlertid endre seg, noe du bør huske på.

Høyrentekontoen har ingen uttaksbegrensninger, gebyrer eller bindingstid, noe som gjør den til et gunstig spareprodukt.

Hvem kan få lån hos Brabank?

Jeg opplever det som at Brabank opererer med ganske så gjennomsnittlige kriterier for hvem som kan få lån.

For å få forbrukslån må du ikke ha betalingsanmerkninger, og du må være minst 23 år gammel. Samtidig må du ha en inntekt på minst 250 000 kroner, og betjeningsevne. I tillegg krever Brabank at du har adresse i det norske folkeregisteret. 

Hvordan er søknadsprosessen hos Brabank?

Søknadsprosessen for å få lån hos Brabank er veldig brukervennlig. Du trenger bare å trykke på låneproduktet du ønsker, og deretter fylle ut bankens skjema. 

Husk på at det kan lønne seg å søke hos flere banker, slik at bankene kan konkurrere om deg. Da kan du også sammenligne ulike banker, og få et best mulig lån. Dette gjør du enkelt ved å bruke skjemaet øverst på denne siden, som er gratis og uforpliktende.

Hvordan er mine erfaringer med Brabank kundeservice?

Generelt sett har jeg gode erfaringer når det kommer til Brabank sin kundeservice. Kundesenteret holder åpent mellom 09:00 og 15:00 alle hverdager.

Samtidig synes jeg det er litt synd at banken ikke er tilgjengelig i helgene. Du kan nå Brabank både på telefon og e-post.

Hva er andre kunders Brabank erfaringer?

Mine erfaringer med Brabank er over snittet gode. Men hva mener egentlig andre kunder? Banken har generelt sett over middels tilfredse kunder, både når det kommer til rådgivning og kundestøtte. 

Misfornøyde kunder har gjerne hatt mindre positive opplevelser med Brabank kundeservice. Men de færreste banker klarer å ha 100 % tilfredse kunder, så dette er ikke avskrekkende.