Bankerfaringer.no

Leter du etter andres Zen Finans erfaringer? Her er mine…

Annonse fra Zen Finans

Få et gratis tilbud på lån fra flere banker i dag

Sjekk dine muligheter gratis hos flere banker samtidig for å sikre deg det beste lånet.

  • Zen Finans samarbeider med mange norske spesialbanker, og kan raskt finne ut hvor du får det beste tilbudet
  • Send inn skjemaet nedenfor så sjekker Zen Finans mulighetene dine innen kort tid, enten du vurderer et lån fra banken eller allerede har det fra før
  • Tjenesten er helt uforpliktende, konfidensiell og gratis
Skjema Zen Finans (spesiallån LP)
Eier du egen bolig eller har du kausjonist?

Ønsker du heller å fylle ut skjemaet direkte hos Zen Finans? Klikk her for å gå direkte til Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Det kan være vrient å finne den banken som passer best for egne behov, enten det er snakk om sparing eller lån. Da kan det være til hjelp å bruke en finansagent. Opp gjennom tiden har jeg brukt flere finansagenter for å finne riktig bank. Her er mine Zen Finans erfaringer.

zen finans erfaringer
Zen Finans sin logo.

Hva gjør Zen Finans?

Zen Finans er en finansagent, noe som betyr at nettsiden lar deg søke om finanstjenester hos en rekke ulike banker. Formålet med dette er at du enklere skal kunne sammenligne ulike aktører, og velge det tilbudet som passer deg best.

Zen Finans er altså ingen bank, men heller en banktjeneste. Selv mener jeg at det kan være veldig kjekt å bruke en finanstjeneste som dette, siden jeg da slipper å søke om lån (eller lignende) hos én og én bank. Prosessen blir enkelt og greit forenklet. 

Bør du bruke Zen Finans?

Ja, dersom du ønsker å kartlegge hvilke banker som har det beste tilbudet for akkurat deg, kan Zen Finans absolutt anbefales. Dersom du for eksempel ønsker å finne ut hvilken bank som kan tilby den beste lånerenten for et forbrukslån, er finansagenten veldig gunstig.

Fyll ut skjemaet som er mest aktuelt for deg, enten du ønsker å refinansiere eller å søke om boliglån. Deretter tar Zen Finans kontakt med deg innen kort tid. 

Det kan være gunstig å innhente tilbud fra flere banker, siden bankene da vil konkurrere om deg. Dette kan også føre til at du oppnår en lavere rente om du for eksempel søker lån.

Dersom du ønsker å bruke Zen Finans for å finne de beste finanstilbudene, trenger du bare å trykke her, eller fylle ut skjemaet øverst på denne siden. Så tar de kontakt med deg innen kort tid.

Er det gratis å bruke Zen Finans?

Ja. Basert på mine Zen Finans erfaringer koster det ingenting å ta i bruk denne finansagenten. Grunnen til at tjenesten er gratis for deg som kunde, er at Zen Finans mottar et honorar fra bankene agenten samarbeider med. 

Du skal derfor kunne føle deg trygg på at Zen Finans aldri vil kreve betalt for å hjelpe deg med å finne beste bank.

Hvilke tjenester kan Zen Finans tilby?

Denne finansagenten kan hjelpe med en rekke ulike finansielle tjenester. Dette inkluderer blant annet hjelp med å søke lån til bolig eller refinansiering, eller å søke om omstartslån og lån med inkasso.

Zen Finans kan også bistå med hjelp dersom du er i en prosess hvor du risikerer tvangssalg eller lønnstrekk. Du kan altså få hjelp hos denne aktøren selv om du har betalingsanmerkninger, noe som er veldig positivt.

Basert på mine egne Zen Finans erfaringer vil en personlig agent/rådgiver hos de ta kontakt etter at søknaden er sendt inn, slik at du får skreddersydd hjelp.

Hvordan fungerer Zen Finans?

Jeg synes tjenesten er veldig brukervennlig. Når du har sendt inn søknaden din vil Zen Finans videreformidle denne til alle sine aktuelle samarbeidspartnere. Finansagenten fremmer din sak, og vil forsøke å sikre deg best mulige vilkår.

Zen Finans tar i bruk egne beregningsmodeller og erfaringer for å vurdere hvilke tilbud som er aktuelle for deg. Deretter ber de deg om å sende inn relevant dokumentasjon, før de innhenter skreddersydde lånetilbud fra ulike banker.

Her er det greit å vite at alle tilbud er gratis og uforpliktende. Om du ikke synes tilbudene er gode nok, trenger du heller ikke å takke ja til noen av dem.

Har Zen Finans god kundeservice?

Ja, basert på egne erfaringer med Zen Finans har låneagenten veldig god kundeservice. Support holder åpent mellom klokken 09:00 og 18:00 i hverdagene, og mellom 10:00 og 14:00 på lørdager. 

Om du trenger hjelp på en søndag, er det mulig å sende en e-post. Da får du sannsynligvis svar påfølgende mandag. Det er mulig å nå Zen Finans på e-post, telefon eller gjennom et kontaktskjema – alt etter hva man foretrekker.

Hvem kan søke om lån gjennom Zen Finans?

Siden Zen Finans samarbeider med flere banker, vil du potensielt kunne oppfylle kravene for å få lån hos noen banker, mens andre gir avslag. 

Generelt sett må du ha fylt 18–23 år for å kunne søke om lån, men du må også oppfylle bankenes eventuelle krav til betjeningsevne og lignende. 

Hva er andre brukere sine Zen Finans erfaringer?

Dersom man ser hva andre brukere av Zen Finans legger igjen av anmeldelser på nett, får låneagenten enestående tilbakemeldinger. Hos Trustpilot er scoren til Zen Finans foreløpig 4,9 av 5 mulige, noe som er svært bra.

Generelt sett har altså nordmenn gode Zen Finans erfaringer, noe som er et veldig godt tegn på at denne tjenesten er gunstig å ta i bruk.