Bankerfaringer.no

MyBank erfaringer? Dette er mine!

Annonse fra Zen Finans

Få et gratis tilbud på lån fra flere banker i dag

Sjekk dine muligheter gratis hos flere banker samtidig for å sikre deg det beste lånet.

  • Zen Finans samarbeider med mange norske spesialbanker, og kan raskt finne ut hvor du får det beste tilbudet
  • Send inn skjemaet nedenfor så sjekker Zen Finans mulighetene dine innen kort tid, enten du vurderer et lån fra banken eller allerede har det fra før
  • Tjenesten er helt uforpliktende, konfidensiell og gratis
Skjema Zen Finans (spesiallån LP)
Eier du egen bolig eller har du kausjonist?

Ønsker du heller å fylle ut skjemaet direkte hos Zen Finans? Klikk her for å gå direkte til Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Jeg vet at det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av banker, og ser derfor nærmere på de mest populære bankene for deg. Her kan du lese om mine My Bank erfaringer. Er dette en bank du bør styre unna eller bli kunde hos?

Hvem står bak MyBank, og hva er bankens historie?

MyBank er en helnorsk bank som kun finnes på nett, og hovedfokuset er privatkunder med behov for omstartslån eller spareprodukter. Bankens hovedaksjonærer er Erik Selin Fastigheter AK, Company One AS og Daimyo AS. Også Danske Bank AS er inne på eiersiden.

Banken ble grunnlagt i 2015 i Oslo, og et par år senere ble de første lånetjenestene lansert. 

mybank erfaringer
MyBank sin logo.


Hva slags lån tilbyr MyBank?

MyBank har begrenset med låneprodukter. Per i dag er omstartslån den eneste låneformen banken tilbyr. Men dette er kanskje ikke så rart, siden banken først og fremst har kunder med betalingsanmerkning i målgruppen.

Dersom du sliter med betalingsanmerkninger, vil du som regel få avslag på lånesøknaden hos banker flest. Her skiller MyBank seg ut, ved at de kan gi deg lån med betalingsanmerkninger.

Hvem kan få lån hos My Bank?

Det er forskjellige kriterier som må oppfylles for å kunne få lån hos MyBank. Mine My Bank erfaringer tilsier at banken kun kan hjelpe deg dersom du kan stille med sikkerhet i bolig når du søker om omstartslån.

Omstartslån er et refinansieringslån til deg med betalingsanmerkninger, og da har banken behov for ekstra sikkerhet. Kan du ikke stille med sikkerhet i selveid bolig, kan du eventuelt sjekke opp i mulighetene for å søke sammen med en kausjonist som eier bolig.

Foruten å stille med sikkerhet, må du selvfølgelig oppfylle andre alminnelige krav. Dette gjelder både med tanke på alder, inntekt og maksimal gjeld. Du må være minst 18 år, og du må kunne vise til sikker inntekt. Du kan heller ikke låne mer enn fem ganger inntekten.

Bør jeg bruke MyBank til sparing?

Du kan bruke MyBank til sparing, noe som er både trygt og gunstig. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som medfører at alle bankinnskudd opptil 2 000 000 kroner er forsikret. Med andre ord – går MyBank konkurs, vil du ikke miste pengene dine opp til dette beløpet.

MyBank tilbyr en gunstig sparerente opptil 2 000 000 kroner. Overstiger beløpet 2 000 000 kroner, vil renten reduseres betraktelig. Sparerenten er generelt sett høyere enn den du finner hos de tradisjonelle norske bankene.

Hvordan er mine My Bank erfaringer med tanke på sikkerhet og brukervennlighet?

Jeg oppfatter My Bank som flinke når det kommer til sikkerhet. Det tilbys blant annet signering med BankID, noe som er signerings- og autentiseringssystemet som har blitt standarden blant norske banker.

MyBank er også transparent når det kommer til aksjonærer og eierskap, noe som er positivt. Nettsiden er for øvrig sikret gjennom Secure Sockets Layer (SSL), som er avansert krypteringsteknologi. 

Nettsiden oppleves også som brukervennlig, og jeg synes det er enkelt å finne frem til både søknadsskjemaer og viktig informasjon.

mine mybank erfaringer
Skjermbilde av MyBank sin hjemmeside.


Hva synes jeg om MyBank sin kundeservice?

Jeg er opptatt av at banker skal være tilgjengelige for kundene sine, og mine My Bank erfaringer er at denne banken tar kundeservice på alvor. Her kan man få hjelp både på e-post og gjennom et kontaktskjema. Banken lover å svare i løpet av 24 timer.

Det opplyses imidlertid ikke om åpningstider på nettsiden, noe som trekker litt ned. Jeg savner også muligheten for å få support gjennom telefon.

Hva er andre brukeres MyBank erfaringer?

Mange nordmenn har vært eller er kunde hos MyBank, noe som betyr at det finnes mange nyttige omtaler og anmeldelser av banken. De fleste er mer enn middels fornøyd med banken, og folk er særlig fornøyde med den gode sparerenten banken tilbyr.

De fleste er også over middels fornøyde med MyBank sin kundeservice, noe som er et godt tegn.

Er mine generelle My Bank erfaringer positive?

Ja, alt i alt sitter jeg igjen med flest gode MyBank erfaringer. Jeg savner kundeservice på telefon og informasjon om åpningstider, men generelt sett er det meste positivt ved denne banken.

Det er litt høye lånerenter, men det er forventet av en spesialbank med omstartslån for kunder med betalingsanmerkninger. Sparerenten er imidlertid også høy, noe som er veldig positivt. 

Dette er en bank jeg kan anbefale deg som sliter med inkasso og betalingsanmerkninger.

Er du kunde hos My Bank, eller vurderer å bli det?

Banker som My Bank gir ulike kunder ulike renter, og disse kan variere mye. Om du allerede har et lån hos My Bank eller vurderer å ta opp et lån hos de, vil jeg sterkt anbefale deg å bruke 2 minutter på å sjekke med hvertfall 1 annen bank om et konkurrende tilbud.

Etter å ha vært gjennom mange norske banker kan jeg med trygghet si at det er mye penger å spare ved å gjøre dette og bankene prøver seg alltid med en dyr rente når de ser at de kan.

Trykk på knappen nedenfor så kan du fylle ut et skjema og du vil innen kort tid se om du kan få et bedre tilbud et annet sted.